L A P SH   Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë "Naim Frashëri" në Zvicër

 A L E V     Albanischer Lehrer und Elternverband "Naim Frashëri" in der Schweiz

 L E P A     Ligue des Enseignants et des Parents Albanais "Naim Frashëri" en Suisse

 L I G A     Lega degli Insegnanti e di e Genitori Albanesi "Naim Frashëri" in Svizzera


.................................................................................................................................................................................................................................

LAPSH - Zvicër © Të gjitha të drejtat janë të rezervuara - info@lapsh.ch - Web Design L. Hasi


Kurrikula e shkollës shqipe të  mësimit plotësues në Diasporë Plani mësimor kornizë


Intervista

me Profesor

Dr. Dr. Basil Schader

ORGANIGRAMI I LAPSH "N. FRASHËRI" ZVICËR

Nexhat Maloku, kryetar

E-mail: nmaloku@sunrise.ch


Abas Fejzullahu,  Sekretar                           

E-mail: abas_fejzullahi@hotmail.com        

                                                            

Nezir Mehmetaj, arkatar

E-mail: nezir.mehmetaj@gmail.comKryetarët dhe përgjegjësit kantonalëKanton Aargau: Riza Demaj,

E-mail: beratungen@bluewin.ch


Kanton Basel: Safet Sadiku,

E-mail:  safet@eblcom.ch


Kanton Bern: Veton Dizdari,

E-mail: veton.dizdari@hotmail.com


Kanton  Geneve: Gëzim Ilazi

E-mail:  gzimilazi12@gmail.com


Kanton Glarus: Avdil Asani,

E-mail:  avdilasani1@hotmail.com


Kanton Jura: Naser Ramabaja

E-mail:  naser_ramabaja@outlook.com


Kanton St. Gallen: Vaxhid Sejdiu,

E-mail:  vaxhid_sejdiu@hotmail.com


Kanton Schaffhausen: Sadije Nuhiu,

E-mail:  sch.lapsh@yahoo.de


Kanton Schwyz: Ilir Aliu,

E-mail:  hatras-aliji@hotmail.com


Kanton Solothurn: Arbresha Ibrahimi,

E-mail:  arbresha.ibraimi@gmail.com


Kanton Thurgau: Nexhat Hyseni,

E-mail:  nexhat.66@hotmail.com


Kanton  Vaud: Merita Azemi,

E-mail:  meritaazemi@hotmail.com


Kanton Zürich: Naser Ulaj,

E-mail:  nulaj@swissonline.ch
KONTAKTI

 LAPSH Zvicër

 ALEV Scweiz

 LEPA Suisse  

 LIGA Svizzera

 

 

Tel:+41 76 569 20 80

info@lapsh.ch